Vårt arbetssätt

Innan vi börjar så analyserar vi lyftbehovet och tar där igenom reda på vad som är viktigt för just er.
Vi kommer gärna på besök hos er och tittar på ert arbetsflöde för att få en bättre uppfattning om hur ni jobbar i dagsläget och hur vi på ett ergonomiskt sätt kan underlätta för er.
Vi tar fram förslag med 3D bilder så att vi på ett enkelt sätt kan diskutera lösningarna vidare. När vi hittat en lösning som passar er får ni en offert med ett fast pris, måttskiss och 3D bild. Före tillverkning tar vi alltid fram en ritning för ert godkännande.

När tillverkningen startar har vi regelbundna genomgångar med våra maskinbyggare.

Före leverans gör vi en FAT där säljare, konstruktion och maskinbyggarna är med.

Vårt arbetssätt har mycket korta vägar från era önskemål till våra maskinbyggare. Allt för att säkerställa en bra produkt.

Kontakta oss

Fokus på hygien

Vi fokuserar på renrum och därför är hygien en viktig del av designen på våra lyftvagnar. Lyftvagnarna tillverkas i rostfritt stål 304 med ytfinhet Ra 1,4 som standard.
Eftersom våra lyftvagnar är kundanpassade går det även att få vagnen i rostfritt stål 316 med ytfinhet Ra 0,8 för extra krävande miljöer.
Vi har valt ett stilrent formspråk med släta ytor, slipade svetsar och få skarvar, allt för att enkelt kunna rengöras.

Kontakta oss

Kvalitetstänk

Vårt fokus på hygien och att ha lättstädade produkter har gjort att vi genom åren kunnat leverera till företag med högt ställda krav på renlighet och hygien.

Vi levererar lyftutrustning till företag inom läkemedelsbranschen världen över.

Svenema arbetar enligt ett kvalitetsystem som följer
SS-EN ISO 9001.

Kontakta oss