Vårt arbetssätt

Hur arbetar vi på Svenema för att få fram den bästa lösningen till er?

Tillsammans analyserar vi lyftbehovet och tar reda på vad som är viktigt för just er. Vi kommer gärna på besök hos er och tittar på ert arbetsflöde för att få en bättre uppfattning om hur ni jobbar i dagsläget och hur vi på ett ergonomiskt sätt kan underlätta för er. Vi tar fram några enkla förslag med 3D bilder så att vi på ett enkelt sätt kan diskutera lösningarna vidare. När vi hittat en lösning som passar er får ni en offert med ett fast pris, måttskiss och 3D bild. Före tillverkning tar vi alltid fram en ritning för ert godkännande.

När tillverkningen startar har vi regelbundna genomgångar med våra maskinbyggare.

Före leverans gör vi en FAT där säljare, konstruktion och maskinbyggarna är med.

Vårt arbetssätt har mycket korta vägar från era önskemål till våra maskinbyggare. Allt för att säkerställa en bra produkt.

Kontakta oss

Fokus på hygien

Då vi är fokuserade på renrum är hygien en viktig del av designen på våra lyftvagnar. Därför tillverkas alla våra lyftvagnar i rostfritt stål 304 med ytfinhet Ra 1,4 som standard.

Majoriteten av våra lyftvagnar är kundanpassade, därför går det även att få vagnen tillverkad i rostfritt stål 316 med ytfinhet Ra 0,8 om så önskas.

Eftersom vi vill hålla en hög standard har vi valt ett stilrent formspråk med släta ytor, slipade svetsar och få skarvar, allt för att enkelt kunna rengöras.

Kontakta oss

Kvalitetstänk

Vårt fokus på hygien och att ha lättstädade produkter gör att vi genom åren kunnat leverera till företag med de högsta kraven på renlighet och hygien.

Vi har levererat lyftutrustning över hela världen till stora globala företag inom läkemedelsbranschen.

Vi på Svenema arbetar enligt ett kvalitetsystem som följer SS-EN ISO 9001.

Kontakta oss